Каратеките ще разтърсят Кранево

Името на КК „Самурай“ за купа „България“ защитават 41 състезатели във всички възрасти

Каратеките ще разтърсят Кранево

За поредна година от родната федерация по карате гласуваха доверие на КК „Самурай“, който ще приеме участниците и ще организира националния турнир за купа „България“ за всички възрасти. Оспорваната надпревара, с картотекирани представители на водещите клубове от страната, ще премине през уикенда в комплекс „Аквалайф“ в Кранево. Битките за медалите на татамито започват утре /събота/ от 10,30 часа. Името на добричкия клуб край морето ще защитават 41 състезатели, водили целенасочена подготовка за първенството.



В групата влизат каратеки от деца до мъже и жени, като се надяваме до призови места и медали да достигнат наши възпитаници в отделните възрасти. От този турнир в голяма степен зависи на коя позиция в комплексното подреждане през 2019 г. ще финишира КК „Самурай“ в класацията на Българската национална федерация по карате. Амбициите ни са да отстояваме завоюваните позиции от предходните сезони и да намерим място в призовата тройка, сподели сенсей Димитър Христов – президент и старши треньор на клуба.
На 10 ноември /неделя/ началото на състезателната програма ще бъде дадено от 9,00 ч., като официалното награждавене на призьорите е предвидено да стане в ранните следобедни часове. Желаещите да наблюдават изявите на каратеките могат да сторят това при свободен вход.