МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Йордан Йорданов: Запазете мобилизация, решава единствено вашият глас

Отделихме понеделник, вторник и сряда, за да благодарим на колкото може повече хора за убедителната подкрепа на първия тур и да акцентираме, че изборите все още не са приключили.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019:  Йордан Йорданов: Запазете мобилизация, решава единствено вашият глас

Трябва да направим една още по-решителна крачка в неделя.
За нас е важно да съхраним положителната си енергия и да продължим да работим по приоритетите, които обявихме. Планът ни е бързо да започнем работа по реализирането им. Прегледайте ги отново, защото ще очаквам от вас да изисквате от мен и от екипа ми да ги изпълняваме.



След повече от 30 дни предизборна кампания, десетки неверни твърдения и откровени лъжи, жълти и манипулативни статии, опити за насаждане на етническо напрежение и фалшиви социологически проучвания, г-жа Петкова и екипът ѝ се сетиха, че Добрич заслужава разговор за бъдещето на града ни.

Тя на практика имаше възможност да дебатира с мен и с други кандидати в станалия вече традиционен формат на КНСБ, но не дойде.

От медийните ѝ изяви разбрахме, че тя няма опоненти и ще върне Добрич на ГЕРБ още на 27 октомври... 

След всичко това няма как да повярваме в искрените ѝ намерения спрямо гражданите на Добрич. Преди да си говори с мен за бъдещето, г-жа Петкова дължи обяснение именно на тях - за ликвидирането на тролейбусния транспорт и продажбата на контактната мрежа на безценица, за състоянието на центъра. Тя трябва да отговори защо фирмата изпълнител е с 500 лева уставен капитал, при условие, че изпълнява проект за 5 000 000 лева.  Не получихме такова обяснение нито по времето ѝ като заместник-кмет, нито като общински съветник.  Времето за предизборни приказки свърши. Видяхме, че добричлии съдят по делата, а не по думите.

За съжаление отново виждаме сценарии и кроежи за създаване на напрежение. За натиск над служители в държавната и общинска администрация, във фирми и др. Категорично няма да толерираме това. Всеки има право да решава свободно и без напрежение кого да подкрепи.

Най-голямата мотивация да излезете в неделя и да потвърдите подкрепата си е, че решава само и единствено ВАШИЯТ глас.  Запазете мобилизация и гласувайте на 3 ноември!

 

 

 

 

 

 


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!