Йордан Йорданов: Гласувах Добрич да продължи положителната промяна

"Гласувах Добрич да продължи положителната промяна, защото вярвам, че това, което се случва е точно мисия за бъдещето на нашите деца. Гласувах за това те да имат своето бъдеще и своя роден град, където да се реализират".

Йордан Йорданов: Гласувах Добрич да продължи положителната промяна

Това заяви кандидатът за кмет на Добрич Йордан Йорданов след като упражни правото си на вот. 


„Докато пусках бюлетината мислих за моя роден град на първо място, на второ място, че е важно да дадем нашия вот, за да минимизираме, колкото можем корпоративния и купен вот”, заяви той. 

„Много пъти съм казвал, че започнахме да наваксваме изоставането. Мисля, че това, което липсва на Добрич е по-висока активност от страна на нашите съграждани, защото негласувайки всъщност гласът им се разпределя по различни партии пропорционално. Това трябва да променим, да имаме по-висока избирателна активност, за да може повече хора в града да кажат своето мнение и да изберат съответно кмет и общински съветници”, допълни Йордан Йорданов. 

По неговите думи първото нещо, което ще направи ако бъде преизбран е насочено изцяло към хората. То е общинските съветници  да бъдат отговорни за всеки един квартал в Добрич. „По този начин от първия ден хората ще почувстват разликата от това да имат отговорник за своя район”, каза в заключение той.