МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Коалиция НФСБ направи дарение за Отделението по педиатрия в МБАЛ - Добрич

Коалиция НФСБ дари климатик и хладилник на Отделението по педиатрия в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич на закриването на предизборната си кампания тази вечер.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Коалиция НФСБ направи дарение за Отделението по педиатрия в МБАЛ - Добрич

“От името на всички 25 съветници и от мое име бих искал да връча, по искане на отделението, климатик и хладилник. Това е място, на което туптят сърцата на най-малките добричлии”, каза кандидат-кметът за Община Добрич Йордан Апостолов. 




По думите му дарението е най-малкото, което може да бъде направено.

“Знаем, че всички в тази листа можем  да вадим пари от джоба си, за да се случват нещата в Добрич по най-добрия начин”, заяви Апостолов.


Той направи равносметка за предизборната кампания на коалиция НФСБ:

“Извървяхме много крачки по прашните улици на Добрич, по липсващите тротоари, здрависахме се с много хора, чухме техните болки,  чухме това, което искат“

Йордан Апостолов отбеляза, че в началото на кампанията, той и екипът му са забелязали униние в очите на хората, което към момента вече го няма. 

“Мисля си, че след проведените разговори се убедиха, че ние не сме като останалите. В очите на хората виждах огънчето, което се запалваше от пепелта. Благодаря на тези хора, на които стиснахме ръце”, заяви той. 

Кандидатът за кмет благодари на всички хора, допуснали да бъдат, по думите му, залети с позитивния огън, който екипът излъчва. Той беше категоричен, че коалиция НФСБ се състои от отговорни хора, желаещи Добрич да се развива.

“Искаме да видим Добрич отново в добрата светлина, в която всички тук го помним. Този наш град, житницата на Добруджа, заслужава това”, каза още Апостолов.

“Ние без вас не можем да направим абсолютно нищо. Именно заради това ние ще бъдем до вас всеки ден, както съм обещал. Всеки ден да чувам вашите проблеми и всеки ден да работим, колкото се може повече.Трябва всички да се съберем и да свършим нещо за този град, за да не бъде в това състояние, в което е”, заяви в заключение Йордан Апостолов и допълни, че всеки трябва да застане до урните в неделя и да подкрепи бюлетина с номер 67. 

Закриването на предизборната кампания продължи с фолклорен концерт.


 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!