МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Надежда Петкова: На 27-и октомври да възвърнем достойнството на Добрич с бюлетина 69

Скъпи мои съграждани,
В началото на тази предизборна кампания казах, че имам надежда за Добрич и искам да излезем от капана на безвремието.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Надежда Петкова: На 27-и октомври да възвърнем достойнството на Добрич с бюлетина 69

Днес категорично заявявам, че е време за действие. Защото всеки ден от рано сутрин до късно вечер бях сред хората. Направих стотици срещи, стиснах над десет хиляди ръце, разговарях и с отчаяни, и с разгневени, и с апатични мои съграждани. Разговарях, защото съм убедена, че думите са дадени на хората за да се разбираме помежду си, да отстояваме аргументирано позициите си и да намираме общи решения.



Вярно е, че има различни гледни точки и всеки един човек е значим. Но за да успеем да променим собствения си град ние трябва да сме общност. Общност, която е информирана, която има желанието и волята за качествена промяна.

Това е, към което се стремя и за което намирам подкрепа в очите на моите съграждани. А предстоящия мандат събирам в една единствена дума – работа. Много, много работа за да възвърнем достойнството на Добрич, да преобразим града, да осигурим сигурност и спокойствие на всички поколения. И зная как ще го постигнем.

Няма да ме спрат трудности, проблеми, предизвикателства. Ще намирам конкретни решения за моя град, ще отстоявам категоричната си позиция, че всяко нещо, което правим трябва да бъде разумно и качествено.

И ако досега Добрич се опитваше да догонва времето, то утре нека времето да гони Добрич. Можем да го постигнем заедно!

Искам вашето доверие и подкрепа за да успеем.

Време е за решителност!

Време е за действие!

Да го направим!

Надежда ПЕТКОВА

Кандидат за кмет от Местна коалиция ГЕРБ (СДС)

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!