МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Михаил Иванов: Вярвам, че промяната на Добрич ще продължи

Йордан Йорданов е изборът на младите и образовани хора в Добрич. В него открих всичко онова, което търся в един добър стопанин на града ни - прозрачност, решителност и реална работа.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Михаил Иванов: Вярвам, че промяната на Добрич ще продължи

Това заяви 18-годишният Михаил Иванов, който бе водещ на концерта на ПФА „Добруджа”, организиран и подарен на добричлии от местната коалиция, която подкрепя кмета Йордан Йорданов.




Михаил Иванов през тази година завърши образованието си в Езикова гимназия, а понастоящем е студент, специалност „Кино и телевизия” в Нов български университет.

„Всеки път, когато се замисля за предстоящите местни избори, се сещам за думите на преподавателя ми по политология: „Няма нищо по-страшно от човек, който е политически неграмотен. Човек, който не осъзнава колко важен е неговият глас, неговото мнение. Този човек е лесно манипулируем и често взема пагубни за обществото решения”, подчерта младият наш съгражданин. „Силно вярвам, че времето в Добрич тече по-бързо от всякога. Силно вярвам, че промяната на нашия град няма да спре. Аз, като информиран млад човек, ще гласувам с номер 68. Защото Добрич е моят град и за него искам само най-доброто!”, каза в заключение Иванов.

„Не ми се иска да казвам, че с този концерт закриваме предизборната си кампания, защото работата ми, на екипа и всички, които са заедно с мен, не е спирала през последните четири години. Работихме неуморно, ще продължим по същия начин и през следващите четири. Това е отборът на Добрич. Ние не правим предизборна кампания – ние просто така живеем”, заяви от своя страна Йордан Йорданов.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!