Момче от Добрич направи песен с мароканка, завършила във Висшето училище по мениджмънт в града

Добричлия направи песен с мароканка, завършила във Висшето училище по мениджмънт в града, където двамата се запознават.

Момче от Добрич направи песен с мароканка, завършила във Висшето училище по мениджмънт в града

Песента носи името “Runaway”. Илия Илиев e под псевдонима Ilay, a Ikram Says e под името Say. Текстът е дело на двамата изпълнители. Те споделят, че песента разказва за мрачната страна, която почти всеки носи в себе си и как има опасност да превземе човек. 



Илия споделя, че има за цел да разкаже как усеща мрачната страна, с която не иска да се бори, а просто да я освободи. Според него мракът е олицетворение на гнева, който хората изпитват. Чрез клипа изпълнителите искат да покажат, че ако човек се отдаде на мрака, има опасност да зарази и хората около него.

Изпълнителите са категорични, че песента е направена, за да покаже, че хората не трябва да се поддават на лошите емоции. “Клипът завършва с това, че героят е превзет от мрака, но винаги има продължение и се надявам със следващата песен да покажем продължението на историята”, казва Илия. 

Песента е снимана в Еленския балкан, в него участва и Валери Иванов (Жокера). Проектът е реализиран с “Magic Frame” и “Близкия Изход”. Музиката е на Албен Бехадинов, а микс и мастър - Тафо Великов.

Мароканката Ikram Says в момента живее в Германия, а занапред отново има планове да посети България. Към момента Илия е в Добрич, където се занимава с музика, но обмисля идеята за реализация в чужбина, тъй като споделя, че последните години пътува много.