МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Кандидатите за общински съветници от коалиция НФСБ се включиха в инициативата „Бягай с мен”

Кандидатите за общински съветници от местната коалиция НФСБ (АБВ, ЗНС, ЗС) се включиха в спортната инициатива „Бягай с мен”, която се провежда за трета поредна неделя в Градския парк „Свети Георги”.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Кандидатите за общински съветници от коалиция НФСБ се включиха в инициативата „Бягай с мен”



Целта на събитието е да култивира тичането и спорта и да събира хора с общи интересни, да се формира нещо като общност и бягането за здраве в неделя да се превърне в традиция.  Кандидатите от листата на НФСБ обиколиха градския парк. Те преминаха по двукилометровото трасе за добро време. 


Димитричка Иванова – кандидат за общински съветник от НФСБ: „Включих се в инициативата, защото е много полезно да се тича за здраве и бих искала това да стане традиция в нашия град. Спортът е един от главните приоритети, заложени в програмата ми като общински съветник на Добрич. Лично сама не бих могла да направя нещо велико за града ни, но истината е, че като се събере екип, който работи и иска да постигне нещо изключително добро за нашия град, нещата се получават”, каза тя.  „Сред главните ми приоритети са да бъдат изградени повече спортни площадки, да се създадат условия младите да се завърнат и останат в Добрич, да се разшири бизнесът и да се подобри транспорта. Нещата, които ще направим с огромно желание са страшно много ако всички гласуват с бюлетина 67”, допълни тя. 


Милена Георгиева  - кандидат за общински съветник от листата на Йордан Апостолов: „Приех предизвикателството да участвам в пробега, защото искам да покажа на хората, че да спортът носи само ползи”, заяви тя.  „Един от главните ми приоритети като общински съветник  е да направя Добрич  по-чист, по-уреден и по-спокоен. Всички ние трябва да дадем нещо от себе си, за да направим такъв нашия град, а то е да има повече места, където да спортуват нашите деца, да има по-чисти улици, по-уреден градски транспорт и всичко, което е в услуга на гражданите, за да се чувстват по-добре, мисля, че с бюлетина 67 и с нашия кандидат ние ще им дадем точно това”, каза още тя. 


Оксана Иванова – кандидат за общински съветник от листата на коалиция НФСБ:  „Това, което е като моя платформа и това, което ще защитавам и на което най-много ще държа като общински съветник  е работата с децата и подрастващото поколение.  Много ми се иска масовият спорт да бъде залегнал  в програмата на бъдещия Общински съвет и в програмата на града ни, защото е важно децата да спортуват. Едно от моите предложения е да има отворени врати  в добричките училища за масовия спорт веднъж в месеца”, заяви тя. „Другото, което ми прави впечатление и като учител ми се иска да се случи е, че в нашия град няма художествен конкурс, който да запознава другите страни от Европейския съюз със страната ни и какво може да покаже Добрич”, допълни Оксана Иванова. „Община Добрич трябва да има и зелена програма, знаете, че в момента екологичното образование е насочено  към рециклирането. Децата са тези, в които трябва да сложим това зрънце и ако има една зелена програма, която да е синхронизирана с училищата и детските градини ще бъде чудесно. Иска ми се всички  дворове в учебните и детски заведения да бъдат подновени, да имат нови съоръжения с ударопоглъщащи настилки. Програмата ми ще бъде насочена към работата с децата и подрастващото поколение”, каза в заключение тя. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!