Lidl продължава с дегустациите в магазините си в цялата страна. Вижте датата за Добрич

През май тази година Лидл България обяви резултатите от мащабен вкусов тест, проведен за веригата от IPSOS България.

Lidl продължава с дегустациите в магазините си в цялата страна. Вижте датата за Добрич

В него са взели участие 4600 респондента, които са тествали 199 продукта от 24 собствени марки, а резултатите са изведени на база 19 900 получени оценки. Проучването е било проведено по метода на т.нар. blind test „сляп тест“ – участниците не са знаели каква е марката на тестваните продукти, за да бъдат оценките им напълно безпристрастни.



Мащабът на проучването го прави най-големият вкусов тест на продукти, проведен от IPSOS в България, а резултатите са впечатляващи: 86% от българите одобряват вкуса на собствените марки на Lidl, 82% потвърждават качеството им, а 81% биха препоръчали на свои близки, познати и приятели да опитат тествания от тях продукт.

Верни на максимата, че личното мнение е най-важно, от компанията стартираха серия от  дегустации във всички градове, в които имат магазини. Така всеки, който желае, може да опита избрани продукти от собствени марки, които са били част от проучването. Дегустацията в Добрич ще се проведе на 12 октомври (събота) от 11:00 до 15:00 часа в магазина на бул. "Русия" №2.


По време на дегустациите, посетителите в магазина ще имат възможност да опитат продукти, собствени марки на Lidl, от четири продуктови категории: млечни, колбаси, сладолед и бира, както и да дадат своето мнение за всеки един от тях. Кои са продуктите, който дегустиралите в Добрич са харесали най-много, ще обявим тук, непосредствено след дегустациите.

Допълнителна информация за най-големия вкусов тест на продукти, собствени марки на Lidl, както и за графика на дегустациите, можете да намерите на https://www.lidl.bg/kachestvo.