Волейболистите не успяха да се противопоставят на шампионите

Тимът на „Нефтохимик“ взе чиста победа срещу „Добруджа 07“ във Варна

Волейболистите не успяха да се противопоставят на шампионите

Очакванията за оспорван сблъсък в срещата от вторият ден в програмата на Черноморските младежки игри във Варна между волейболните отбори на „Нефтохимик“ и „Добруджа 07“ не се оправдаха. Шампионите от Бургас не оставиха съмнение в по-доброто си моментно състояние и надделяха с категоричното 3:0 срещу добричлии.



В отделните геймове „шейховете“ триумфираха след 25:19, 25:19 и 25:14 точки. По този начин бургазлии се очертават като фаворит за спечелване на турнира край морето, след като на старта в надпреварата отнесоха със същия резултат опонентите си от „Дунав“ /Русе/ в зала "Христо Борисов". Най-резултатен за „Добруджа 07“ в срещата беше Жулиен Георгиев, завършил с 14 точки на сметката си. Заключителните мачове от турнира са утре преди обед, като от 10,00 ч. добричките състезатели се изправят на мрежата срещу „Дунав“.

„Добруджа 07“ игра в състав: Ив. Станев, Ж. Георгиев, Д. Маринков, Кр. Гайдарски, Пл. Шекерджиев, Ал. Кордев, Н. Тодоров – либеро /Ив. Петров, Й. Пеев, Ив. Крачев, С. Василев/.