Благодарение на дарители Общинският приют в Добрич е с нов стационар

Общинският приют за безстопанствени животни в Добрич има нов стационар, съобщават от Сдружението “Българска Федерация за защита на животните - Всички сме равни“.

Благодарение на дарители Общинският приют в Добрич е с нов стационар

Обновяването е реализирано благодарение на хора, участвали в инициативата с дарения и полагане на труд. Закупените материали за новата визия на стационара са на стойност 876 лева. Идеята за обновяване на облика му е възникнала преди месеци. Крайният резултат е налице, след провеждане на множество разговори и усилия. На новия стационар се радват и първите му обитатели.



Сдружение апелира на повече места в Добрич да се събират средства за Общинския приют


“Всичко това е направено с дарения. Затова не можем да не благодарим отново на нашите дарители, на хората, които повярваха в нас и продължават да вярват, на всички, които харесват това, което правим. Когато различията се загърбят в името на животните, нещата се получават. Или казано накратко - мисия трудна, но не невъзможна”, посочва Илиана Ташева, представител на Сдружението “Българска Федерация за защита на животните - Всички сме равни“ за град Добрич.


Добрите новини не приключват с обновяването на стационара. В началото на седмицата е било осиновено куче на име Тайсън. Неговият стопанин е починал преди месеци и така Тайсън се е озовал в Общинския приют в Добрич. В понеделник той е бил осиновен и е намерил своя нов дом. 

В Добрич провеждат кампания за осиновяване на кучета и събиране на средства за приюта

Тайсън