В Добрич ще представят каскади и майсторско управление на мотори, автомобили и ATV

Мотор шоу „Полицейска академия“ ще се проведе края на тази седмица в Добрич

В Добрич ще представят каскади и майсторско управление на мотори, автомобили и ATV

Мотор шоу „Полицейска академия“ е спектакъл със сюжетна линия, в който се разказва за полицаи и престъпници, съобщиха организаторите за Добрич Онлайн. Присъстващите ще имат възможност да видят каскади, демонстрации, майсторско управление на мотори, автомобили и ATV, както и сложни акробатични номера. Представлението е с продължителност от два часа.


Продуцент и автор на спектакъла е българският каскадьор Иво Долапчиев, един от главните участници в „Полицейска академия“. В шоуто участват още каскадьорите Крум Николов, Диего Родригес от Испания, Фабрицио Флоко от Италия и Петракис Минотакис от Гърция, а балетът е в състав - Надежда Долапчиева и Даниела Керчева. Водещ на шоуто е Росен Янчев.

Шоуто е гостувало през 2016 и 2017 година в Добрич. Организаторите уверяват, че са подготвили нова програма за публиката с различни каскади и автомобили. 

Спектакълът ще се проведе на 21 и 22 септември от 19 часа на бившия Автопазар, между Спортна зала „Добротица“ и стадиона. Билети ще се продават на място. За деца до 12-годишна възраст цената е 10 лева, а за възрастни 15.

В един от двата дни участие ще вземат и местната балетна формация „My Dance” със съдействието на Община Добрич.