Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

По два билета за филм по избор в Кино Клуб Икар - Добрич тази седмица печелят Весела Николова и Диляна Димитрова. Техните имена днес бяха изтеглени в традиционната ни томбола, в която участват всички, дали верни отговори в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Икар.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:


 

1. Коя актриса играе проститутката сериен убиец във филма "Чудовище", направен по действителен случай?
ОТГОВОР: Чарлийз Терон. Красавицата се преобразява до неузнаваемост за да влезе в ролята на сериен убиец, а това й носи заслужен Оскар през 2004 г. Любопитно е как Чарлийз е открита за киното. Филмов агент е впечатлен от начина, по който 18-годишната красавица вдига скандал на банков служител, отказващ да осребри чека й и скоро й осигурява първа роля.

2. Коя актриса партнира на Киану Рийвс в шофирането на автобуса, чиято скорост не трябва да пада под 50 мили в час за да не избухне поставената в него бомба, във филма „Скорост”?
ОТГОВОР: Сандра Бълок. Именно с филма „Скорост” изгрява звездата на актрисата.

3. В кой филм на Зорница София от 2004 г. действието се развива в гранично българско село, а главните роли се изпълняват от Весела Казакова (в ролята на Мила) и Асен Блатечки (в ролята на Учителя)?
ОТГОВОР: Мила от Марс. През последната година масово се говори за възход на родното кино, но основите на качественото ново българско кино всъщност са поставени няколко години по-рано с филми като този. „Мила от Марс” бе отличен с награди на редица фестивали у нас и по света. Блестяща работа на младата режисьорка Зорница София и на актьорите - Весела Казакова, Асен Блатечки и десетина напушени старци.

 

НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

 

1. Кой актьор играе ролята на бизнемена, който се влюбва в проститутката Вивиан (изиграна от Джулия Робъртс) във филма „Хубава жена”?

2.    Кой актьор играе главната роля (на Дeрек – крайно настроен срещу малцинствата младеж, който влиза в затвора за убийство, след което променя мироглада си) във филма „Американска история Х”?

 

3. В кой филм, режисиран от Клинт Истууд (който и играе във филма), актрисата Хилари Суонк изпълнява ролята на състезателка по бокс, решена на всичко за да успее в този спорт?

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт.

 

Крайният срок за изпращане на отговорите е 11 септември, неделя, включително.

 

Двама от отговорилите вярно след жребий ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.