Лидерът на Изток без кадрови проблеми за областното дерби

Черноморец (Балчик) подхожда абсолютно професионално към гостуването на Добруджа в събота. Въпреки близкото разстояние между двата града, отборът от морския град ще отседне на лагер в Добрич още в петък, за да избегне пътуване в деня на срещата.

В лагера на лидера в Източната Б група Черноморец няма кадрови проблеми. Единствено трайно контузеният Станислав Иванов пропуска мача срещу Добруджа.

Очакват ни тежки 90 минути в Добрич, сподели за www.dobrichonline.com старши треньорът на Черноморец Радостин Димов. Ако обаче наистина Добруджа вече няма агитка и на стадион „Дружба“ я няма присъщата за мачовете в Добрич атмосфера, съперникът губи основния си плюс и това ще е предимство за нас, категоричен е младият наставник. Радо Димов добре познава обстановката в Добрич, тъй като именно от Добруджа започна треньорската му кариера преди 3 години. В дебютния си сезон като старши треньор той направи фурор с жълто-зелените във В група и класира отбора на първо място. Прекарах една невероятна година в Добруджа, пазя прекрасни спомени от отбора и от Добрич, заяви Радо Димов.

Никога не е стояло на дневен ред влизането ни в А група, допълва още наставникът на лидера в групата. Играем мач за мач, нашата цел е да направим ремонта на стадиона в Балчик и да се върнем да играем у дома, поясни Димов.