Добруджанци се готвят в пълен състав за „Суворово“

„Септември“ /Тервел/ приема днес у дома „Устрем“ /Дончево/

Добруджанци се готвят в пълен състав за „Суворово“

Предстоят двубоите от III кръг на първенството в Североизточна трета лига, в които отборите от Добричка област ще се стремят към спечелване на пълен комплект от точки. На стадиона в Суворово утре /25 август/ тимът на „Добруджа“ се изправя срещу единайсеторката на домакините. За радост на главният мениджър и старши треньор в добричкия клуб Светослав Петров, на линия за двубоя ще бъдат всички налични футболисти.



Здравословните проблеми, които измъчваха Кристиян Петков, Димитър Илиев и Янчо Андреев вече отшумяха, като те тренират наравно със съотборниците си. Подготовката през седмицата премина нормално, а очакванията са за успешно представяне срещу „Суворово“. Като цяло ни очаква тежък мач, защото домакините са запазили в общи линии състава от миналия сезон, който по мнението на доста колеги е бил един от най-стойностните в шампионата. Хубавото е, че те се опитват да играят футбол и вярвам, че ще търсят надиграването. Определено опитът е на страната на суворовци, но ние също имаме своите силни страни, които се надявам да проявим в максимална степен и да достигнем до победа, изрази увереност Светослав Петров.

Друг интригуващ сблъсък в този кръг предстои на стадиона в Тервел. Днес там домакините от „Септември“ приемат отбора на „Устрем“ /Дончево/, оставил добри впечатления с изявите си в първите есенни срещи. Двата тима имат по една победа и загуба в актива си, като статистиката обещава неизвестните да се запазят до последния съдийски сигнал.

Също днес, футболистите на „Калиакра“ /Каварна/ ще атакуват втора победа за сезона. Край морето гостува тимът на „Ботев“ /Нови пазар/, който е с една точка на сметката до момента.

Програма за срещите от III кръг в Североизточна трета лига – 24.08 /събота/, 18,00 ч.: Септември - Устрем /Д/, Калиакра - Ботев /Н. пазар/, Шумен 2007 - Хитрино, Светкавица - Бенковски; 25.08 /неделя/, 18,00 ч.: Суворово - Добруджа и Кубрат - Черноломец /П/.