3 000 лева ще дарят “ДжиДжи БиДжи”, ако спечелят предизвикателство, в което участват

Екипът на комиците “ДжиДжи БиДжи”, сред които е и Десислава Димитрова от Добрич, решава да участва в предизвикателство на ”Tiger Energy Drink” и изпълнителя Криско.

3 000 лева ще дарят “ДжиДжи БиДжи”, ако спечелят предизвикателство, в което участват

Целта на играта е участниците да заснемат  видео към песента “Да Или Не” в кола с техните приятели. Оригиналният клип на изпълнителя също е сниман в автомобил с негови близки хора. Идеята е участниците да направят комбинация от кадри, подобни на оригиналния видеоклип на Криско.



Комиците “ДжиДжи БиДжи” решават да се включат в предизвикателството. Ако спечелят ще получат награда 3 000 лева от “Tiger Energy Drink”. Победител ще бъде този екип, чийто клип има най-много гледания до 15-и септември. 


Десислава Димитрова сподели за Добрич Онлайн, че момче от екипа им предлага да се включат в развлекателната надпревара. След това разбират за наградния фонд и всички единодушно решават, че ако спечелят, ще дарят парите за благотворителност. “Така хем ще се забавляваме, хем бихме били полезни на някой в нужда”, каза тя. 

Десислава от Добрич: Да бъда част от екипа на “ДжиДжи БиДжи” е едно от най-хубавите преживявания

Все още екипът не е решил категорично за каква кауза ще заделят сумата от 3 000 лева, ако спечелят. Обмислят да ги дарят на дете в нужда, но окончателно ще вземат решението, ако победят. 

Заснемането на клипа им е отнело около 8-9 часа. Публикуван е на 6-и август и вече има над 25 000 гледания. 

Видеоклипът, с който “ДжиДжи БиДжи” участват в предизвикателството може да видите тук.