Американци се трудиха заедно с младежите от „Чудната градина“ в Добрич

Представители на „dōTERRA“ от Америка са посетили социалното предприятие „Чудната градина” на фондация „Николай Чудотворец“, в което се трудят младежи с интелектуални затруднения.

Американци се трудиха заедно с младежите от „Чудната градина“ в Добрич

50 американци са работили  с младежите, които даряват всяко растение с любов. Заедно те са изчистили голямо количество камъни от градината и не на последно място – прекарали са един незабравим ден. 



Представителите на „dōTERRA“ са пристигнали и с подарък за „Чудната градина“ – капково напояване. 

Припомняме, че „Есетере България“ ЕООД започна своята дейност в град Добрич през 2016 г. Фирмата е дъщерна на американската компания „doTerra“ и основната й дейност е преработка на етерични масла.

В програмата на ежегодните посещения в България на консултанти от "dōTERRA", представители на различни държави, винаги са включени работни дни, в които гостуващите се трудят заедно с деца в тяхна полза, както и с младежи в неравностойно положение. С активното си участие всички работят за подобряване качеството на живот на нуждаещите се по света, като финансират разнообразни инициативи.

Зам.-министърът на труда и социалната политика ще посети „Чудната градина” в Добрич

Както Добрич Онлайн писа зам.-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова  ще посети „Чудната градина” в Добрич на 15 юли. 

Оранжериите на „Чудната градина“ се намират на ул. „Суха река“ 35, зад магазин „Лидъл“.

*Заглавната снимка не е от деня на посещението на представителите от „dōTERRA“