Александър Алексиев: Синият цвят най-много подхожда на СДС

Синият цвят най-много подхожда на СДС. Това заяви общинският лидер на партията Александър Алексиев във връзка с регистрацията на Синя коалиция в Добрич без участието в нея на ДСБ.

Александър Алексиев: Синият цвят най-много подхожда на СДС

Решението да се явим на изборите в Добрич без ДСБ не е само мое или на областния председател Румен Чамурлийски, а сме се допитали до членовете на СДС, заяви за Добрич Онлайн Александър Алексиев - общински председател на СДС в  Добрич.


 

ДСБ - Добрич подкрепя настоящия кмет Детелина Николова, а ние не сме съгласни с това, посочи като основен мотив за разваляне на коалицията с тях Алексиев.

 

Припомняме, че в Общинската избирателна комисия - Добрич за участие в местния вот бе регистрирана "Синята коалиция", като в нея влизат СДС, ОДС, БСДП и Обединени земеделци. 

 

Другите партньори също не искаха в коалицията да участва ДСБ, обясни общинският лидер на СДС - Добрич.

 

Кандидат за кмет на Синята коалиция за град Добрич остава Павлин Павлов. Той ще бъде и водач на листата за общински съветници.

 

Листата вече е подредена, уточнили сме се с партньорите в синята коалиция, но имената в листата за съветници ще ги обявим допълнително, сподели още Александър Алексиев.