Специални отстъпки очакват добричлии в Албена

От юни добричлии ще имат възможността да получават специални отстъпки за ресторанти, басейни, СПА процедури и атракциони във ваканционното селище.

Специални отстъпки очакват добричлии в Албена

Инициативата се реализира благодарение на успешно партньорство на Албена и Община Добрич . Книжките с промоционалните цени могат да бъдат открити в неделните дни от 8.30 часа в офис, намиращ се срещу Община Добрич. Те се продават на цена от 4.90, а в тях са включени транспорт от и до Албена и талони с различни отстъпки - 30% при посещение на избрани ресторанти, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите аквапаркове в Европа – „Аквамания“, 30% отстъпка за процедури в избрани СПА центрове, 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“, цена от 2 лева за чадър и шезлонг на оценените със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и дори 50% отстъпка от цената за нощувка в някои от 3-звездните хотели в Албена.



Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9.30 от Младежкия дом в Добрич, а от Албена връщането ще бъде в 17 часа. 

Стимулирайки гражданите на Добрич да посетят комплекса с автобус, вместо с личните си автомобили, от ваканционното селище редуцират количеството вредни емисии във въздуха и се грижат за здравословната среда.

Източник: bgtourism.bg