Малчуганите от ДГ "Първи юни" представиха изложба, посветена на 45-годишнината от създаването на детското заведение

След Детската хоротека, която огласи центъра на града за празника на Светите братя Кирил и Методий, малките първоюнчета продължават да празнуват рождения ден на своята детска градина.

Малчуганите от ДГ "Първи юни" представиха изложба, посветена на 45-годишнината от създаването на детското заведение

Малчуганите решиха да зарадват всички деца от град Добрич с изложба  „45 години ДГ „Първи юни“ №17“, която подредиха в градския зоопарк.



От прекрасните детски рисунки надничат усмихнати личица, балони, калинки, торта и свещички, както и сградата на детската градина, видяна през очите на малките художници. На много от детските творби присъстват животните такива, каквито ги виждат децата. Голям и красив охлюв изработен от пластмасови капачки – екипна работа на група талантливи деца, кани всички желаещи да се насладят на изложбата.


Малчуганите откриха своята изложба с любими песнички и танци, заедно с педагози и родители. Директорът на детското заведение Валентина Русева поздрави всички и по традиция поднесе специални подаръци на изявили се през цялата учебна година деца и им пожела да са здрави, да летят, да творят, да развиват уникалния талант, който носят в себе си и да станат истински художници, танцьори, спортисти, артисти.

За двойния си празник – рожден ден и имен ден - детската градина получи подаръци и от „Изида“ ООД – по един голям вкусен сладолед за всеки, за който децата и екипа на детското заведение сърдечно благодарят.

Празниците по повод 45 - тата годишнина на ДГ „Първи юни“ №17 ще приключат на 03.06.2019г. в „Хепи Ленд“ гр. Варна със забава, изненади, игри и щур купон, организирани за всички първоюнчета от детската градина!