Меглена Кунева ще посети Област Добрич утре

Добрич, Генерал Тошево, село Извори, село Българево, Каварна и Балчик са включени в програмата на националната обиколка на кандидат президентът Меглена Кунева за утре.

Меглена Кунева ще посети Област Добрич утре

На 25 август, четвъртък, гражданската кандидат-президентска двойка Меглена Кунева и Любомир Христов ще са на посещение в Добрич и областта.
    


В 10.00 часа пред хотел „България” в Добрич Кунева и Христов лично ще се включат в събирането на подписи в своя подкрепа. В 10.30 часа в хотел „България” ще бъдат представени членовете на Инициативния комитет от града, след което ще бъде даден и брифинг за журналисти.
    

След 12.30 часа кандидатите ще бъдат в Генерал Тошево, където също ще събират подписи и ще се срещнат със симпатизанти в залата на общината.
    

В 13.30 часа Меглена Кунева и Любомир Христов ще посетят земеделски производител от село Извори, който отправи покана чрез сайта на кампанията www.meglenakuneva.bg за среща с кандидатите.
    

В 15.30 часа Кунева и Христов ще бъдат на пункт за изкупуване на селскостопанска продукция в село Българево.
    

След 16.00 часа те ще се включат в събирането на подписи в центъра на град Каварна.
    

От 17.30 часа Меглена Кунева и Любомир Христов ще посетят в сладкарски цех в Балчик.
    

 Програмата за деня ще приключи със събиране на подписи на морската алея на Балчик.
    

Днес Меглена Кунева и Любомир Христов са на посещение във Варна, а в петък обиколката им продължава със срещи в Шумен и региона.