Цветан Цветанов връчи членски карти на 139 новоприети членове на ПП ГЕРБ в с. Зърнево

„Днес е голям ден за политическа партия ГЕРБ, защото ще можем действително да приемем нови членове, които стават част от силния ни отбор и ще можем да постигнем много по-силни резултати на европейските избори, а и да се подготвим за предстоящите местни избори”.

Цветан Цветанов връчи членски карти на 139 новоприети членове на ПП ГЕРБ в с. Зърнево

Това заяви днес зам.-председателят на партията Цветан Цветанов в тервелското село Зърнево.




Неговата визита беше по покана на областното и общинското ръководства на ГЕРБ, за да връчи на официална церемония членските карти на 139 новоприети членове.Според Цветанов, това, че има такъв огромен интерес към политическата партия е един много ясен знак за подкрепата, която тя получава. 

„Община Тервел направи голям прираст на членове само в рамките на няколко седмици, а само за последните 2 месеца имаме над 2000 нови членове, това е резултат от работата, която вършат всички наши представители по места”, сподели Цветанов. 


На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, народният представител и областен координатор на партията вицеадмирал Пламен Манушев, народният представител Даниела Димитрова, зам.-областният управител на Област Шумен Шерин Вели, общинският ръководител на ГЕРБ – Тервел Симеон Симеонов, кметът на Община Никола Козлево Ешреф Ешреф, областният организационен секретар на ПП ГЕРБ Кина Драгнева, зам.-областните управители на Област Добрич Красимир Николов и Живко Желязков, членове и ръководители на подразделенията на партията, жители и гости.

„Днес сме се събрали тук в с. Зърнево, за да можем всички ние още веднъж, вече на глас, да заявим своето убедено решение, че искаме да станем членове на най-голямата партия в страната, а именно на Политическа партия Граждани за европейско развитие на България”, заяви в приветственото си слово кметът на с. Зърнево Гюлай Бекир. По нейни думи, една от мотивациите да се обърне към ПП ГЕРБ е била поведението на Цветан Цветанов и това, че той неведнъж е подчертавал, че ГЕРБ като европейска партия трябва да запазва културата на различните етноси и винаги е обръщал внимание на това. 


Общинският лидер на ГЕРБ в Тервел Симеон Симеонов приветства всички новоприети членове на ПП ГЕРБ с добре дошли. Той изказа благодарностите си за всички неща, които са се случили и се случват в последно време на територията на общината, които по негови думи са заслуга на Цветанов. 

„Днес съм тук, защото искам да дам уважение, признание и респект  към всички тези нови членове, които ще бъдат приети в ПП ГЕРБ, защото с вас вече сме повече от 100 000 в цялата страна”, с тези думи Цветанов се обърна към новоприетите симпатизанти на партията. 

„Убеден съм, че с новите членове даваме допълнителна възможност за по-сериозен импулс и възможност на всички граждани и жители на всяко едно населено място да участват активно  във връзка с предстоящите европейски избори”, допълни той. Цветанов пое ангажимент към жителите на Зърнево да има представители от селото в  първата посетителска група в Европарламента в Брюксел след предстоящите избори.


Цветан Цветанов коментира и думите на Йорданка Фандъкова, че оставката му в парламента  е закъсняла. Той посочи, че днес няколко пъти разговарял с нея и че думите й са извадени отконтекста.„Не бих искал да влизам в подобни коментари, защото знаете, че ние сме заедно с г-жа Фандъкова още от самото начало на първия управленски мандат на г-н Борисов, имаме перфектни отношения, имаме си доверие и мога да кажа, че тя ме подкрепя изцяло в усилията ми, които полагам в чисто организационен план и това, което правя и днес, което ще продължа да правя и занапред, и в тази гледна точка нямаме абсолютно никакви различия”, заяви той.