Унищожиха 70 % от билбордовете на РЗС „Ще уволня...”

За последните две нощи в цялата страна са изрязани 70 % от билбордовете на РЗС с основно послание „Ще уволня Бойко Борисов!”, съобщиха от пресцентъра на партията.

Унищожиха 70 % от билбордовете на РЗС „Ще уволня...”

От 100 билборда в цялата страна 70 са изрязани, обясни за news.bg лидерът Яне Янев. Той посочи, че на 3 билборда са изрязани надписите „Ще уволня Бойко Борисов!” като лицето на кандидата за президент Атанас Семов е оставено.


 

Смятам, че извършителите, които имат подстрекатели и защитници, ще продължат и тази вечер да вилнеят”, опасява се още той.

Ако сме правова държава и ако има полиция, която е независима, а не партизирана и не е в услуга само на една партия – ГЕРБ, би следвало тази вечер пътна полиция да предприеме съответните мерки”, коментира още Янев.

 

Той обясни, че на места по билбордовете си личи, че конците висят и са срязани. „Фирмата, от която сме ги наели, ни е дала информация къде точно са махнати билбордовете”, посочи Яне Янев.

Той не пожела да разкрие повече информация и посочи, че това ще стане утре на извънредна пресконференция в Благоевград.

Припомняме, билбордове с надпис: "Ще уволня Бойко Борисов" се появиха за първи път в София в началото на юли месец тази година. Известно време обаче за столичани беше мистерия кой е авторът на заплашителното послание.

 

В деня на рождението на Апостола Васил Левски кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов публично се закани: „Ще уволня Бойко Борисов". Така мистерията около тайнствените билбордове и интернет сайта беше разкрита.