АТАКА обяви още петима кандидат-кметове в Област Добрич

Във всички общини в Добричко АТАКА ще се яви на местните избори със собствен кандидат за кмет. Тервел умира, трябва да задържим младите, алармира издигнатият за градоначалник там Светослав Петров.

АТАКА обяви още петима кандидат-кметове в Област Добрич

На пресконференция в Добрич председателят на АТАКА Волен Сидеров и местният лидер на партията Атанас Атанасов представиха нови 5 кандидатури за кметове на общини в областта.


 

В Балчик АТАКА издига общинския лидер на партията Ивелина Колева. Тя е родена през 1970 г., завършила е Техникума по строителство в Добрич и геодезия в Шуменския университет. Работила е в Община Балчик в сферата на строителството, а сега в частна фирма. Общински съветник е, омъжена, с 2 деца.

 

За кмет на Община Каварна АТАКА издига Георги Алексиев. Той е общински съветник в местния парламент на Каварна, бивш военен. Алексиев обяви, че програмата му за управление на общината е готова.

 

За кметския пост в Община Добричка на местните избори тази есен ще се яви Димчо Маринов. Той е бил два мандата кмет на село Стефаново и 3 мандата общински съветник в Община Добричка. Завършил е Българска филология и право, работи като адвокат. Запознат съм с проблемите на Община Добричка и знам как могат да бъдат решени, заяви Димчо Маринов. Трябва да се даде възможност на нови хора да участват в управлението на общината, смята кандидат-кметът на АТАКА.

 

В община Генерал Тошево партията издига за кмет Димчо Кръстев. Той е завършил висше икономическо образование, общински съветник е. Пряк контрол над бюджетните средства, съкращаване на излишните разходи, запазване на общинската болница, ефективно усвояване на евросредства по проекти и привличане на инвеститори в Тошевско, са приоритетите в програмата му за управление.

 

Светослав Петров е кандидат-кметът на АТАКА в Община Тервел. Той е икономист по образование, семеен, с две деца. Тервел е двуполюсен - 90% от гласоподавателите са пенсионери или избиратели на ДПС, заяви Светослав Петров. Целта ми е да убедя младите хора да гласуват, допълни той. Тервел умира, трябва да задържим младите, заяви Светослав Петров. 

 

Припомняме, че бизнесменът и областен председател на АТАКА Атанас Атанасов е кандидатът за кмет на партията в град Добрич.

 

Почти е ясна номинацията и в Крушари, собствен кандидат за кмет партията ще издигне и в Шабла. Имената на кандидатите и в тези 2 общини ще бъдат обявени скоро. Така АТАКА ще има собствен кандидат за кмет във всички общини на Област Добрич.