Деми Мур се включва в "Двама мъже и половина"

Американската актриса Деми Мур оглавява списъка на знаменитостите, които ще получат покана за епизодична роля в новия сезон на сериала „Двама мъже и половина”, където главният актьор е съпругът й Аштън Кътчър.

Деми Мур се включва в "Двама мъже и половина"

48-годишната красавица, която е омъжена за новата звезда в ситкома - Аштън Къчър, ще играе ролята на жена, влюбена в Алън. Появата й ще е за кратко, но тя ще допринесе за възобновяването на духа на сериала.

 

„Това е само едно от предложенията на продуцентите, чиято цел ще е да върнат високия рейтинг на „Двама мъже и половина”. На Аштън веднага му хареса идеята и двамата с Деми нямат търпение да работят заедно”, разкриха от снимачния екип.

 

Първият епизод от новия сезон на сериала се очаква на малкия екран на 19 септември.

 

След като стана ясно, че чичо  Чарли (Чарли Шийн) ще бъде убит от сценаристите, сега главната роля се пада на Аштън, който за мнозина от феновете на сериала е крайно неподходящ избор. От екипа обаче вярват, че Аштън ще привлече дори по-млада аудитория и ще побърка от смях зрителите.

 

В свое изявление новият герой от "Двама мъже и половина" бе отговорил на атаките "Няма да заместя никога Чарли Шийн, но знам, че ще си скъсам задника от работа, за да забавлявам много хора."