2019-а: Годината на Земния глиган е идеална за изкарване на пари

2019 година ще премине под знака на Земния глиган (или свиня) и е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп. Вие сте зодия глиган ако сте родени през една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995.

2019-а: Годината на Земния глиган е идеална за изкарване на пари

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет. 2019-а е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота - именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе.

Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е чрез статуетка на животното, което символизира годината. По този начин синхронизирате своята енергия с неговата и това ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

Източник: edna.bg