Комплимент от Албена! Пуснаха безплатен паркинг в курорта

Безплатно ще бъде паркирането на територията на курорта Албена, съобщиха от акционерното дружество, цитирани от bgtourism.bg.

Комплимент от Албена! Пуснаха безплатен паркинг в курорта

Комплиментът на туристическата компания към гостите на комплекса е за периода от 29 декември 2018 г. до 2 януари 2019 г.


В последната пресинформация, касаеща паркинг политиката от 3 септември на „Албена“ АД, се посочва, че грижата за околната среда е сред топ приоритетите.

Пристигащите с коли гости могат без заплащане, в рамките на 30 минути да спрат пред хотела си, след което да изберат някой от вариантите за паркиране. Безплатно могат да го направят на паркинг „Лазур“, който е на пътя за Балчик – до един от входовете в „Албена“. Големият буферен паркинг на автогарата е втората възможност. Цената за 24 часа престой е 5 лв. Ако искат да паркират във вътрешността на „Албена“ за еднократно влизане, престой над 30 минути и паркиране в обособената синя зона ще трябва да заплатят 10 лв. за денонощие. За паркиране в близост до плажната ивица – в екологичната зелена зона, с най- добър индекс на чистота на въздуха, цената е 20 лв. за денонощие.

Източник: bgtourism.bg