Подпомогнаха пет семейства от Добрич благодарение на средства, предоставени от Слави Трифонов

Пет семейства с деца с увреждания от Добрич, които са в тежко финансово положение, бяха подпомогнати във връзка с празниците благодарение на средства, дарени от шоумена Слави Трифонов, съобщи за Добрич онлайн участникът в инициативата Камелия Тодорова.

Подпомогнаха пет семейства от Добрич благодарение на средства, предоставени от Слави Трифонов


Тя и още двама доброволци – Мартин и Йорданка, посетиха домовете на нуждаещите се и им предоставиха хранителни продукти. Три от семействата са с навършили вече 18 години млади хора с увреждания. Решихме да помогнем на тях, защото им е по-трудно, младежите получават много малки пенсии, обясни Камелия.


Средствата, дарени от Слави Трифонов, са от спечелено дело през юни. Тогава той осъди окончателно „Господари на ефира” за нарушаване на авторското право по отношение на "Шоуто на Слави", писа actualno.соm. Съдът задължи Господарите да платят 13 хиляди 38 лева и 25 стотинки.


"Това дело не беше за пари, а за справедливост. Затова ще даря цялата сума на организацията на майките, грижещи се за децата с увреждания", написа тогава в профила си във фейсбук шоуменът.


Слави Трифонов е предоставил сумата на Конфедерацията за защита правата на децата. От там са разпределили средствата и са подпомогнали с хранителни продукти нуждаещи се семейства от цялата страна, сред които и петте от Добрич.