Деца от ДГ „Зорница“ поздравиха банкови служители по повод Никулден и празника им

Деца от 4 група „Калинка“ на детска градина №32 „Зорница“ /от сградата в ЖК „Строител“/ гостуваха днес в Пощенска банка в Добрич и поздравиха служителите по повод Никулден и Деня на банкера.

Деца от ДГ „Зорница“ поздравиха банкови служители по повод Никулден и  празника им

Малчуганите изпълниха стихове и песни за морето, за моряка, разказаха за празника Никулден, за традициите и обичаите. Те зададоха и въпроси на своите домакини – какви качества трябва да притежава един човек, за да работи като банкер, ако решат в детската градина да играят на банка какви роли задължително трябва да има. Децата научиха, че за да е банкер човек трябва да е добър по математика, да пише правилно и без грешки и да може да работи с хора – да бъде приветлив, да посреща и обслужва клиентите с усмивка, за да им бъде и на тях приятно. 




Банковите служители им отговориха и на въпроса как могат да си спестят пари в банката – като я посетят с мама или тати, внесат си паричките, които са събрали на Коледа и Нова година и ще им бъде направен детски влог. 

„Благодаря на директора на банката Снежина Стефанова, на целия екип, че за втора поредна година имаме възможността да ви поздравим за този хубав български празник и да ви пожелаем много здраве и усмивки, да сте все така добронамерени към вашите клиенти и да успявате да им помагате“, каза директорът на ЦГ №32 „Зорница“ Марияна Димитрова. 


„Банката отдавна вече не е броене на пари. Тук има много творчество и е много интересно да се работи“, сподели Снежина Стефанова. Тя зарадва децата с почерпка, а именика в групата Никола – със специален подарък. 


 

Целта на инициативата е да поздравим банковите служители с Никулден и с празника на банкера, децата да се докоснат до работата на служителите в банката, да ги обогатим за професионалната им ориентация въпреки крехката им възраст, каза за Добрич онлайн Марияна Димитрова.