Наградиха призьорите в Еvima Open Kids - Аlbena 2011

В курорта Албена приключи второто издание на международния детски турнир по футбол Еvima Open Kids - Аlbena 2011. Призьорите в отделните възрастови групи бяха наградени от кмета на Балчик Николай Ангелов, организаторите от "Евима футбол консултинг" - Хабиб Джебеджи и Евгени Маринов, както и от спортния мениджър в курортния комплекс Десислава Календжиева.

Наградиха призьорите в Еvima Open Kids - Аlbena 2011

Шампион при футболистите, родени през 1994 г., стана отборът на Славия от Нови Сад. Със сребърни отличия се окичиха играчите на Таково (Горни Милановац), а с бронзовите - Добруджа. Четвърти останаха представителите на балчишкия Черноморец.  


 

Черно море оглави класирането при набор 98. Второто място заеха футболистите на Раднички (Крагуевац), следвани от Черноморец (Бч) и Добруджа. Раднички е първенец при родените през 1999 г. Румънският Фарул от (Констанца) остана втори, а с бронзовите отличия се окичиха състезателите на Изида. Четвърти се нареди тимът на Добруджа. Съставът на Раднички триумфира и при родените през 2000-та година. Тройката допълват Доньошорац (Сърбия) и Майтиши (Русия). Начело при футболистите, родени през 2001 г., е първият тим на Химки (Русия), следван от Доньошорац и Фарул I.


"Близо 400 деца се включиха в турнира ни през тази година. Благодарни сме на домакините от Албена за прекрасните условия, както и на кмета на Балчик Николай Ангелов за подкрепата, която получаваме от него. Догодина имаме желанието да организираме по-мащабен турнир, като поканим и отбори от Аржентина и Бразилия", заяви организаторът Евгени Маринов, който е лицензиран агент на УЕФА.