13 медала извоюваха каратеките от КБС „Калиакра” на Националния будо фестивал на бойните изкуства

13 медала извоюваха каратеките от КБС „Калиакра” на Националния будо фестивал на бойните изкуства, който се проведе през изминалия уикенд в София. Във турнира взеха участие 23 отбора от цялата страна и над 280 състезатели.

13 медала извоюваха каратеките от КБС „Калиакра” на Националния будо фестивал на бойните изкуства

Клуб по бойни спортове „Калиакра” бе представен от 13 каратеки, които спечелиха 5 златни, 2 сребърни и 6 бронзови медала. Това съобщи за Каварна Днес сенсей Ариф Арифов – треньор на КБС „Калиакра”.


С този фестивал каратеките от Каварна закриха 2018 г. През изминалата година те спечелиха над 127 медала, от които 46 златни, 35 сребърни и 46 бронзови.  „Бележим най-успешната  за клуба година с вицесветовни, европейски и множество държавни и национални титли”, заяви сенсей Арифов.

„Пожелавам на моите възпитаници да са все така всеотдайни в това, което правят, да следват пътя си, който за мен и за техните родители е правилният ”, каза Арифов.  „Благодаря им от все сърце, че ми гласуват доверие, благодаря и на родителите че ми вдъхват спокойствие и увереност”, допълни той. Той си пожела следващата година да бъде още по-успешна.