Информационна среща за стартиране на бизнес в град Добрич

Първа информационна среща по Проект „Бизнес пре-акселератор на Североизтока” ще се проведе в град Добрич.

Информационна среща за стартиране на бизнес в град Добрич

Събитието е безплатно и ще се състои на 6 ноември , от 11:30 часа в Бизнес залата на 1 етаж в Община град Добрич, ул. България 12. Желаещите да стартират бизнес ще се запознаят с  възможностите за включване в проекта от експертите на Бизнес пре-акселератор на Североизтока.



Общата цел на проекта е насърчаване на предприемачеството и създаване на предприятия, включително иновативни и свързани с дигитализацията, "интернет на нещата", "индустрия 4.0", както и "зелени" бизнеси и свързани с мерки за развитие в областта на политиката по околна среда, политиката по изменение на климата и ресурсната ефективност и предизвикателствата на смарт-градовете като устойчива възможност за професионално развитие на безработни, неактивни и наети лица, в т.ч. и на младежите от територията на Североизточен район. Ще се осигурят нови перспективи за професионалното им развитие и ще се увеличи броят на включените в самостоятелна заетост безработни, неактивни и наети лица, като проектът ще гарантира осигуряването на 60 участници в самостоятелна заетост при напускане на операцията.

Проект „Бизнес пре-акселератор на Североизтока” с бенефициент Сдружение Бизнес агенция на стойност 356 725.60 лева, финансиран с договор за безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-1.023-0094-С01 от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, период на изпълнение - 18.06.2018 - 17.08.2019 г. Проектът се изпълнява в партньорство с Община Варна, ЦПО "Екселиа", Сдружение "Български Бизнес Форуми", Сдружение "Споделено Работно място-Варна" и Сдружение "Варна -Европейска Младежка Столица".

Линк за безплатна регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/51752245359.