Фотоизложба „Ябълката _Фест” ще бъде открита в Добрич

Събитието е заключителна част от програмата на едноименния фестивал на „Ябълката_Място”, посветен на екологията, здравословното хранене и спорта, съобщават организаторите.

Фотоизложба „Ябълката _Фест” ще бъде открита в Добрич

Фотоизложбата ще бъде открита на 25 октомври, от 17.30 ч., във фоайето на Младежки център „Захари Стоянов”, гр. Добрич. На откриването са поканени всички участници в работилниците на фестивала - Дневен център за пълнолетни лица с увреждания община град Добрич, Арт работилница „Фантазия” – Магдалена Манолова, Арт работилница „Стела и Дара”, Арт работилница „Рисувай с нас” – Стилияна Стефанова; производители: ЗП”Светослав Коев”, ЗП”Александър Великов”,ЗП „Марина Димитрова”, „Ябълкова градина” с.Стожер, представител на ресторантьорите - Богдан Богев, както и доброволци от Частно Средно Иновативно училище „Леонардо да Винчи” и Средно училище по изкуства „Св. Климент Охридски”.


В неформална среда участниците и гостите на изложбата ще имат възможност да споделят мнения и идеи за бъдещето на фестивалите, като инициативи за обединяване и развитие на местните общности. Ще бъде даден старта и на най-новата кампания на Сдружение „Черноморски център за развитие” - „На едно зло, две добро”.

Проектът „Ябълката_Фест” се координира от Сдружение „Черноморски център за развитие”- Добрич. Сдружението е неправителствена организация, която от своето създаване през 2011 година до сега работи за развитие на местните общности като носители на добрите традиции и нови идеи, за засилване на принадлежността и отговорността на младите хора и децата към родното място и подобряване на околната среда. Сдружението се разграничава от всякакви политически и религиозни кампании. То е отворено за всеки, който милее за Добруджа, за децата и бъдещето на тази земя.

Проектът „Ябълката_Фест“ е съфинансиран от Програма за финансиране на граждански инициативи в полза на местна общност от бюджета на Община град Добрич.