„Алексия” вдигна на крака публиката в зала „Арена Армеец”

Талантливите момичета от спортен клуб „Алексия” с треньор Севдалина Мавродиева-Нейкова се представиха блестящо при участието си в откриването на международния турнир по художествена гимнастика за златна купа „Локомотив” и приз „Илиана Раева”.

„Алексия” вдигна на крака публиката в зала „Арена Армеец”

На един от танците цялата публика в зала „Арена Армеец” в София стана на крака, сподели за Добрич онлайн майка на една от състезателките.


„Децата бяха уникални, невероятни – разказа тя. - Публиката, в която бяхме и ние, непрекъснато скандираше „Браво!”. Родители на деца от други отбори коментираха, че тези от  Добрич са най-добрите, с най-красивите тоалети. Непрекъснато ги аплодираха”.

Момичетата на „Алексия” участваха в категория „Гимнастрада”, която бе във фестивалната част на турнира. Организаторите връчиха купи и медали на всички участници в „Гимнастрада”, съобщи Севдалина Мавродиева-Нейкова.

Спортен клуб „Алексия“ се представи във второто издание на международната надпревара с 50 състезателки в три възрастови категории – до 10 години, от 10 до 12 години и от 12 до 16 години. Под бурните аплодисменти на зрителите те изпълниха танците „Динозавърчета“, „Звездички“ и „Водни лилии“.