Благотворителен концерт организират в СУ „Св. Климент Охридски“ в подкрепа на Нелиса и Емо

Благотворителен концерт в подкрепа на пострадалите при катастрофа Нелиса Михайлова и Емо Ангелов организират ученици от СУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич.

Благотворителен концерт организират в СУ „Св. Климент Охридски“ в подкрепа на Нелиса и Емо

Концертът ще се проведе на 17 октомври, сряда, от 18.00 часа в концертната зала на училището. Предвидено е входът да бъде 3 лева.


Инициатори за благотворителното събитие са Михаела Иванова, Татяна Великова Теодора Иванова, Марина Димова. Момичетата са единадесетокласнички в хореографска паралелка в СУ „Св. Климент Охридски“.

В час по хореография ни хрумна идеята, че може и ние да помогнем на Нелиса и Емо, като организираме благотворителен концерт, сподели Михаела Иванова за Добрич Онлайн. Тя разказа, че са получили подкрепа от класния им ръдоковител Корнелия Вълкова и Петя Георгиева, директор на СУ „Св. Климент Охридски“.

Гергана Димитрова, преподавател по хореография, много ни помогна за организацията. Тя говори с преподавателите на музикантите и графичния дизайн, който също ще се включат в благотворителната инициатива, каза Михаела Иванова. 

Припомняме, че ученици от СУ „П. Р. Славейков“ също организират благотворителен концерт на 15 октомври, понеделник, от 19.15 часа в учебното заведение.