Поздрав от инж. Тошко Петков по повод Деня на българската община

Поздравителен адрес от инж. Тошко Петков, кмет на Община Добричка, по повод Деня на българската община.

Поздрав от инж. Тошко Петков по повод Деня на българската община

Приемете моите поздрави по повод 12 октомври – Ден на българската община! Пожелавам на всички здраве и енергия за още много успехи!



Днешният празник е повод да изкажа своята благодарност за труда и професионализма, за Вашата подкрепа и съпричастност към общинските инициативи. Българската община като институция е най-близо до съдбите и потребностите на хората. Всички ние, работещите в структурата на местното самоуправление, носим отговорността за действията си пред жителите на общината. Ясно съзнаваме, че важните управленски решения трябва да взимаме открито, ръководени от интересите на гражданите и създавайки благоприятен обществен климат. Наш дълг е да работим за подобряване условията на живот в нашата община, за да оправдаем очакванията на нейните жители за по-добър и достоен живот.

Нека заедно да продължим да работим все така отговорно и упорито за благополучието на добруджанци и да превърнем община Добричка в по-красиво, модерно и уютно място за живеене.

Честит празник на българската община!

С уважение, Инж. ТОШКО ПЕТКОВ Кмет на община Добричка

Поздрав към общинските служители

Нека заедно, в условията на истинско гражданско общество обогатим съдържанието и възможностите на местните органи за управление. Пожелавам здраве, благополучие и сили, за да продължим успешната си работа по трудния път на развитието и просперитета на българските общини!

Това ни задължава да работим още по-усърдно и всеотдайно за целите на местната власт. Основното ни призвание Само обединени от общата кауза.

На Вашия ден Ви пожелавам: здраве, много ентусиазъм и упоритост в нелеката задача да превърнем общината в просперираща община на европейско ниво.

Пожелавам Ви много здраве, много сили, смелост и вдъхновение!

Честит ден на българската община!

Благодаря Ви, когато всички се нуждаем от подкрепа. За усилията, които ежедневно полагате да съхраните авторитета на българската община, да запазите нейните традиции, да изпълните поетите ангажименти.

Пожелавам на кметовете и на служителите от общинска администрация здраве и енергия 

Днешният празник е повод да изразя своето уважение и благодарност за подкрепата в местното самоуправление, оказана от всички бивши и настоящи кметове, кметски наместници и общински съветници, които са работили за повишаване авторитета  на местната власт. Изказвам специална благодарност и към служителите от общинските администрации за професионализма и всеотдайността в тяхната работа. На всички желая здраве и лично щастие, енергия и находчивост за още много успехи, благополучие и сили, за да продължим успешната си работа за просперитета на българските общини. 

Честит празник на българската община!