Продължават операциите за възстановяването на Нелиса и Емо

На Нелиса Михайлова утре й предстои операция на таза, която струва 6 020 лв. Това съобщи за Добрич Онлайн майка й Байзер Неджатинова. Предстои й операция на крака, а вчера бе извършена пластична на лицето й.

Продължават операциите за възстановяването на Нелиса и Емо

Майка й Байзер сподели, че Нелиса в момента е добре и е контактна. След като малко се възстанови, ще й оперират и ръката, допълни тя.


Емо Ангелов все още не е събуден след вчерашното поставяне на имплант на пети шиен прешлен, съобщи майка му Анна Вълчева. Травмата е голяма и искат да го събудят до два – три дни. Ще започнат постепенно, защото може да започне да буйства, ако го събудят веднага, каза тя. 

На Емо Ангелов му предстои операция на левия крак, който, по думи на майка му, е натрошен. Не знам кога ще го оперират, защото трябва да се възстанови и белият му дроб, сподели Анна Вълчева.

Припомняме, че ученици организират благотворителен концерт в подкрепа на Нелиса и Емо на 15 октомври от 19.15 часа в СУ „П. Р. Славейков“. Освен това има разположен благотворителен базар на първия етаж в СУ „Св. св. Кирил и Методий“.