12 групи от цялата страна ще зарадват феновете си в първото издание на „September Sun Rock Fest“

Наситеният календар на Община Добрич за месец септември предлага още едно забавление за всички меломани и почитатели на рок музиката.

12 групи от цялата страна ще зарадват феновете си в първото издание на „September Sun Rock Fest“

Както Добрич онлайн писа, за първа година на скейт парка в градски парк „Свети Георги” на 7 и 8 септември ще се проведе „September Sun Rock Fest“. 12 групи от цялата страна ще зарадват рок – феновете със своите хитове и ще взривят публиката с много рок и метъл. 


Първи  на 7 септември от 16 часа ще се представи  столичната група W.O.P.S. След тях на сцената ще забият MIRROR, MOTORACE (Motorhead tribute), DAY OF EXECUTION, а на финала на първата вечер ELINOR ще запалят сцената с техния Rammstein tribute.

Фестивалът е предвидил и забавления за най–малките. Те ще започнат в 10 часа с много детски игри, състезания, пиеси, детско караоке и Рок-училище, което ще позволи на децата да се докоснат до инструментите и да получат първия си музикален урок. Рок-училището ще бъде закрито от най-младата добричка група CREEP в 16 часа. 

Втората вечер на фестивала започва с варненската група DEVIOUZ. На сцената ще забият и групите THE FLYING DETACHMENT, ATTAXIC, GRIMAZE, FORGOT THE TEN, както и хедлайнерът Обратен ефект. Водещ на първия „September Sun Rock Fest“ е Ивайло Ранов – Шеки. Рок-фестивалът се организира със съдействието на Община Добрич.