Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

По два билета за филм по избор в Кино Клуб Икар - Добрич тази седмица печелят Диян Янков и Красимир Иванов. Техните имена днес бяха изтеглени в традиционната ни томбола, в която участват всички, дали верни отговори в кино викторината на Добрич Онлайн и Кино Икар.

Кино играта на Добрич Онлайн и Кино Икар - отговорите от миналата седмица и новите въпроси

Ето и какви са верните отговори на въпросите от миналата седмица:


 

1. Кой актьор играе ролята на треньора на отбора по американски футбол ”Маями Шаркс” Тони Д’Амато във филма ”Всяка една неделя”?

ОТГОВОР: Ал Пачино. Великият актьор Ал Пачино във филм, режисиран от титана Оливър Стоун (Взвод, Уолстрийт, Александър, Роден на 4 юли). Като добавим и присъствието на неотразимата Камерън Диас, "Всяка една неделя" става почти задължителен за гледане. Или поне не пропускайте речта на Ал Пачино, с която надъхва своя отбор - сцена номер 1 във филма. 

 

2. Кой играе ролята на детския психолог Малкълм Кроу във филма „Шесто чувство”?

ОТГОВОР: Брус Уилис. "Шесто чувство" е върхът (засега) в успешната кариера на режисьора М. Найт Шиамалан. Индиецът е майсторът на напрегнатите филми в съвременното кино, режисирал е още ленти като "Неуязвимият" (отново с Брус Уилис), Селото и Следите.

 

3. Коя актриса изпълнява ролята на Елена във филма „Маската на Зоро”?

Отговор: Катрин Зита-Джоунс. Наскоро престижна класация определи уелската актриса за най-красивата британка. Предполагаме, че и Майкъл Дъглас е на същото мнение. Ние сме.

 

НОВИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ТАЗИ СЕДМИЦА:

 

1. Кой актьор играе главната роля (на Максимус) във филма „Гладиатор”?

2. В кой филм героят на Самюъл Джаксън е американски химик, създал нов супернаркотик, чиято рецепта се опитва да продаде за милиони в Англия, а местният му партньор се впуска в приключението само заради билет за Ливърпул - Ман Юнайтед?

3. Коя актриса, освен че играе главна роля в лентата е и продуцент на филмите „Сексът и градът” 1 и 2 – кино версиите на култовия сериал?

 

Очакваме вашите отговори на имейл: info@dobrichonline.com или директно от тук

 

Желателно е вашето писмо да съдържа освен отговорите на трите въпроса, имената ви и телефон за контакт.

 

Крайният срок за изпращане на отговорите е 7 август, неделя, включително.

 

Двама от отговорилите вярно след жребий ще спечелят по два билета за филм по избор в Кино Икар Добрич.