Малка Мис и Малък Мистър България 2018 избират в Албена за първи път

16-ото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2018 ще се проведе от 7 до 11 септември в Албена.

Малка Мис и Малък Мистър България 2018 избират в Албена за първи път

Ваканционното селище за пръв път ще бъде домакин на престижния детски форум.


Участниците ще имат възможност да се забавляват в Аквапарк Аквамания, да се разходят из прекрасните алеи на комплекса, да се насладят на златния пясък и прекрасната морска вода, а финалът на конкурса ще се проведе на сцената на вариете-театър "Албена".

Деца от 4 до 18 години от цяла България си дават среща на брега на морето за да прекарат 4 дни, пълни с положителни емоции, да намерят нови приятели, да покажат своите сценични умения и талант. Програмата е динамична и интересна. Предвидено е Парти на приятелството - Делегациите на градовете се представят на сцената с оригинални програми, а децата се запознават и разменят сувенири. Втората вечер е посветена на „Весел Карнавал" - деца и родители се забавляват непринудено и искрено. В арт-фестивала NEW STARS се включват по-голяма част от участниците -  с песни, групови и индивидуални танци.

Финалният спектакъл ще протече в три тура: атрактивно откриване с танц на участниците, представяне в облекла на бранда "Kinderland", дефиле в национални носии от техния регион и на края - парад на принцове  и принцеси в чудни бляскави рокли, които ще завладеят сърцата на публиката.

Всички участници ще получат титли, корони, трофеи, подаръци, а победителите ще имат правото да представят България в престижни международни конкурси:  

    * Little Miss Nations - Бразилия

    * Little Miss and Little Mister United World - Гърция  

    * CINDERELLA OF THE WORLD - САЩ

    * Little Model Earth - Южна Африка и други

    * Prince & Princess International - Тайланд

    * Top Child Model Of The Planet - Грузия

    * Best Princess of the World - Грузия

    * Little Miss & Mister Galaxy - България

    * Little Miss & Mister Planet – България.