Домашна пекарна в Добрич предлага пълно разнообразие от вкусни ръчно замесени хлябове и закуски

5 вида ръчно замесени домашни хлябове и 15 вида ръчно точени класически добруджански закуски в „Домашна пекарна“ – Добрич.

Домашна пекарна в Добрич предлага пълно разнообразие от вкусни ръчно замесени хлябове и закуски



Пекарната представя своите нови домашни хлябове. Една напълно нова концепция, която има за цел да комбинира модерно и класическо. Хлябовете са изцяло ръчно замесени с домашна закваска. 



Видовете хляб, които пекарната предлага, са пшеничен, царевичен, пълнозърнест, ръжен и изцяло по оригинална рецепта - ръжено-пълнозърнест. 



Имаме за цел да предлагаме нещо качествено, здравословно и разбира се - много вкусно. На всички нас са ни добре познати качествата на хляба с квас, вместо мая. Искаме да предложим продукт с много висока хранителна стойност и в същото време на достъпна цена, споделят от пекарната.


Освен хляб, всяка сутрин „Домашна Пекарна“ започва с близо 15 вида класически добруджански закуски - ръчно точени и месени. 


От „Домашна пекарна“ гарантират, че обичат натуралните продукти и за всички закуски използват истинско сирене, кашкавал, масло, олио и подправки. 


Разбира се, има и от най-класическата традиционна българска триъгълна баничка. 

Ние българите обичаме закуските, с които сме свикнали. Тук в „Домашна пекарна“ искаме да се доближим максимално до истинския вкус на едновремешните закуски, казват от пекарната.

Предлагат и понички за всички, които желаят да подсладят своя ден. Чаша ароматно кафе и нещо вкусно – колко малко му трябва на човек, за да бъде щастлив.


Пекарната се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 39 А и всяка сутрин отваря широко своите врати за всички, които искат да хапнат нещо вкусно.