Показват в Добрич купата на Световното първенство по волейбол

Показват в Добрич купата на Световното първенство по волейбол
На 17 август, петък, Добрич ще се включи в „Трофи Тур“, организиран от Международната федерация по волейбол съвместно с Българската федерация по волейбол и съдействието на Община град Добрич.

В рамките на „Трофи Тур“ Международната федерация по волейбол предоставя уникален шанс да покаже купата на победителя в Световното първенство и да даде възможност на феновете да се докоснат до нея. “Трофи Тур“ ще обхване по-големите български градове, между които и Добрич. 


Купата ще бъде изложена на 17 август, петък, на площад Свобода от 18.00 часа. Българската федерация по волейбол ще зарадва феновете със забавления и активности за популяризиране на спорта. Официален гост на събитието в Добрич ще бъде Любо Ганев, вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.


„Трофи Тур“ е част от съпътстващите прояви на Световното първенство по волейбол за мъже – най-големият форум в нашия спорт, който ще се проведе от 9 до 30 септември  в България и Италия. 


България ще домакинства на няколко етапа на първенството  - от 9 до 18 септември в Русе, от 9 до 23 септември във Варна и от 21 до 23 септември – в София. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+