Откриха основно ремонтираните 15 км от пътя Добрич - Варна

Председателят на агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов официално откри рехабилитирания 15,5-километров участък от път II-29 Варна – Добрич.

Откриха основно ремонтираните 15 км от пътя Добрич - Варна

Проектът завърши с водосвет в село Стожер, отслужен  за здраве и безопасно шофиране. На него присъстваха народният представител Пламен Манушев, областният управител на Добрич Красимир Кирилов, кметове от региона, представители на строителя и надзора.




За мен е удоволствие да дам началото на този участък от път II-29 Варна – Добрич, сподели инж. Светослав Глосов. Председателят на АПИ призова водачите да шофират със съобразена и регулирана скорост, а пешеходците в селото да бъдат внимателни.


За мен е удоволствие да сме на символичното пускане в експлоатация на реновирания участък от път  II-29 Варна - Добрич. Това трасе от изключително значение за икономиката на област Добрич, каза областният управител Красимир Кирилов.

Областният управител благодари на изпълнителите и на АПИ и пожела безаварийно пътуване на всички. 


Щастлив съм, че със завършването на лот 4, Общината успя да завърши и още един обект – подмяната на водопровода по главната улица на с. Стожер. Това е една придобивка за стожерци, чрез която ще се намалят авариите, сподели инж. Тошко Петков, кмет на Община Добричка.