Красавица от Варна стана „Мис Шабла“, участваха рекорден брой момичета – 17

Героника Станчева от Варна стана победителка в конкурса „Мис Шабла 2018“, съобщават от Общината. Нейни подгласнички са Христина Ганчева от Варна и Ана-Мария Велинова от София.

Красавица от Варна стана „Мис Шабла“, участваха рекорден брой момичета – 17

45-ото издание на конкурса за красиво и хармонично тяло се проведе в събота в Градския парк в Шабла. Тази година претендентките бяха рекордно много – 17. Община Шабла бе представена от три момичета -Калинка Белберска и Виктория Минчева от морския град и Стефани Георгиева от Дуранкулак.



Изявите на кандидатките за титлата „Мис Шабла“ бе оценявано от жури с председател Люсиен Велчев – председател на СК „Левски – спорт за всички“, и членове Весела Стоева – носител на титлата „Мис Шабла“, Мусаб Азиз – коафьор от Норвегия, проф. д-р Цветан Недков – преподавател в НАТФИЗ и други висши учебни заведения, Стоян Монов – диригент на Духов оркестър, Добрич, и Живко Янев – старши експерт „Младежки дейност и спорт“ в Общинска администрация.

Дефилирайки по бански костюми и официални тоалети, всяко едно от момичетата се стараеше да впечатли и спечели журито и публиката.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха балет „Никита“, Стоян Жеков и Атанас Атанасов-духови инструменти, Георги Колев-пиано и любимецът на младото поколение, участникът в „Гласът на България“, Георги Владимиров.

Организатор на събитието бе Община Шабла.