Тази вечер избират представителите на Добрич на „Мини Мис и Мини Мистър България“

Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното палаво шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич тази вечер от 18 часа на сцената на площад „Свобода”, припомнят от Общината.

Тази вечер избират представителите на Добрич на „Мини Мис и Мини Мистър България“

Проявата се осъществява под патронажа на кмета Йордан Йорданов и е част от юбилейния ХХ фестивал на детското творчество „Малки Големи Таланти“. 



Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска. Една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

Палавото шоу „Талантиада“ се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто, и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба, и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят Община град Добрич на юбилейния ХХ национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър България“ 2018 на 29 септември в Националния дворец на децата в София.

Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат тази вечер на сцената на площад „Свобода”. Записването е един час по-рано от началото на шоуто – 17 часа.  Участието е безплатно.

Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват участниците, техните родители, баби и дядовци и всички, за които децата са извор на вдъхновение и радост, да бъдат част от този празник на таланта.