В Балчик приемат заявления за закупуване на транспортни карти с намаление

Заявления за закупуване на абонаментни карти с намаление за вътрешноградския транспорт в Балчик и/ или в района на вилна зона до спирка „Орехите” за периода септември – декември се приемат то 25 юли, съобщават от Общината.

В Балчик приемат заявления за закупуване на транспортни карти с намаление

Във връзка с внедряване на Регламента за защита на лични данни, всички правоимащи е необходимо да подадат отново заявление за закупуване на карта, за да изразят съгласие личните им данни да бъдат обработвани и съхранявани. Документите се подават в отдел ГРАО /деловодство/ в Общинска администрация.


Срокът за подаване на заявления за закупуване на абонаментни карти за месеците IX, X, XI, XII 2018 г. е от 25 юли до 14 август. Издаването на картите в офиса на превозвача ще се извърши от 20 август до 5 септември.

Не се разглеждат заявления, подадени след посочения краен срок и/ или без приложени копия на документи /разпореждане за отпускане на пенсия или решение на ТЕЛК за освидетелстване на трайно намалена работоспособност - за хора с увреждания/.

Всички пенсионери и инвалиди, закупили карти за предходното тримесечие /за месеците V, VI, VII/ ще могат да ги ползват и през месец август.