С десет медала се завърна СКЛА „Добрич“ от Национален шампионат

С десет медала се завърна СКЛА „Добрич“ от Национален шампионат
С десет медала се завърна СКЛА „Добрич“, с президент и треньор Галин Костадинов, от Национален шампионат, който се проведе в София.

Състезанието бе разделено на две възрастови групи. Първата - за момчета и момичета под 16 години, а втората за мъже и жени.


СКЛА „Добрич“ представи достойно нашия град на Националния шампионат.


Шест медала завоюваха лекоатлетите във възрастовата група под 16 години, а по-големите се завърнаха с четири.


В категорията под 16 години Ема Добрева се класира трета в дисциплината мятане на диск.При момчетата Тодор Петров зае достойното първо място при тласкане на гюле и второ при хвърляне на чук. Ивайло Иванов завоюва два медала - златен при хвърляне на чук и сребърен в дисциплината мятане на диск.


 Виктор Карамфилов спечели бронзов медал при дисциплината мятане на диск.На Красен Христов не му достигна съвсем малко, за да влезе във финала на висок скок при момчетата.


В категорията за мъже и жени Никола Михов се качи на достойната първа стълбичка и спечели златен медал с хвърляне на чук. Неговият съотборник Даниел Файаз Джехани се класира втори в същата дисциплина.Георги Иванов завоюва златен медал в дисциплината тласкане на гюле. Президентът на СКЛА „Добрич“ също взе участие в Националния шампионат и стана трети при тласкане на гюле.Христо Банков спечели две пети места в дисциплините мятане на диск и тласкане на гюле. При жените Гергана Иванова се класира шеста при хвърляне на чук. „Много съм доволен от резултатите. Надскочихме целите, които си бяхме поставили“, сподели Галин Костадинов.


Президентът на СКЛА „Добрич“ благодари на “Go Grill” и всички други спонсори, които оказват нужната подкрепа. 

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+