На хазарт: 250 към 1 е шансът Чарли да се ожени за Бърта

Да се ожени за Бърта и да избяга с нея – ако заложите едно левче на този „край“ на чичо Чарли в новия сезон на сериала „Двама мъже и половина“, можете да спечелите 250 от ирландският букмейкър „Пади пауър“, който пусна залагания за участта на култовия герой.

На хазарт: 250 към 1 е шансът Чарли да се ожени за Бърта
Че чичо Чарли повече няма да участва в най-печелившия комедиен сериал в САЩ, „Двама мъже и половина", е вече официално оповестено. Как обаче сценаристите ще го разкарат все още остава тайна, който дава възможност на букмейкърите да направят лесни пари - или поне на по-разчупените от тях като „Пади пауър", често предлагащи на потребителите си интересни опции за залози.

Клишираният холивудски сюжет с изхвърчането на кола от скала и смъртта на пътниците е поставен като най-вероятен с коефициент от 11 към 10, т.е. за всеки 10 заложени евро се печелят 11. На 5 към 4 пък е оценена възможността чичо Чарли да замине нанякъде с Роуз, с която в последния сезон завъртя любовна афера.

Три пъти повече от залога си може да приберете, ако някой ревнивец застреля Чарли в главата след скандал за жена. Инцидентно отравяне (включително алкохолно, което не е необичайно за героя и актьора) пък се смята при коефициент 6 към 1.

Сред предложенията попадат още самолетна катастрофа (12:1), удар от мълния (14:1), инцидент със сърф, въпреки че Чарли не кара сърф (20:1) и влизане в затвора (25:1).

Доста странно изглежда и пияницата любовник да спре с порочните изпълнения и да влезе в манастир - залози за този сценарий се приемат при коефициент 50 към 1. Същата ставка е и за опцията Чарли да бъде вкаран в програмата за защита на свидетелите в САЩ.

Мистериозно изчезване в морето или смърт, причинена от пиано, паднало на главата му, са две от най-малко възможните възможности - оценени съответно на 66 към 1 и 200 към 1.

Най-невероятното развитие на нещата пък, за което се приемат залози при 250 към 1, е чичо Чарли да направи рязък завой в естетическите си възприятия, да се ожени за Бърта и да избяга с нея.

Е, как точно създателите на „Двама мъже и половина" ще се отърват веднъж завинаги от емблематичния си образ ще стане ясно в пилотната серия от новия сезон на сериала. Епизодът ще бъде излъчен от 21 часа на 19 септември по телевизия CBS.