Младежи горяха в дискотека край морето

В заведението е имало стотина младежи, които дори не си дали сметка, че са в капан. Въпреки че столовете, масите и барплотовете са започнали да горят, младежите започнали да снимат с телефоните си, смятайки че това е просто атракция, пише бургаският сайт “Бесове”.

Младежи горяха в дискотека край морето

„Към 1 часа, по застлания с мокет под и върху барплота бяха струпали бели салфетки – близо 5 сантиметров слой. Диджеят обяви, че купонът започва и две гърли по сутиени се метнаха на бара, завъртяха се на пилоните. С много въздух, който бе пуснат отнякъде, тези салфетки полетяха като дъжд върху главите ни.


 

Шоуто беше жестоко! Но в този момент видях първо, че пламна плотът на бара.

 

Всички мислеха, че това е част от атракция по фламбиране на коктейли и не проумяваха, защо изведнъж пламнаха и столовете, по които нямаше салфетки, след това почна да гори, ама много яко и самият мокет по пода. Всички почнаха да снимат с джиесеми и се кефеха, но не осъзнаваха, че това е реален пожар, който се разраства. Ние видяхме как две келнерки бързо почват да сипят лед направо от шампанерите, хвърляха и вода и с кофи.

 

Пламъците и димът почнаха да ни задушават, но музиката дънеше, повечето бяха пияни,

разказват свидетели. Когато диджеят изкрещял в микрофона всички да напуснат помещението, тийнейджърите побягват. Имало обаче и такива, които били прекалено пияни, за да се изстрелят навън, и едва се клатушкали.

 

Собствениците на заведението не извикали пожарната служба, за да потулят случая.