Международна научна конференция с участници от Европа, Азия и Северна Америка ще се проведе във Висше училище по мениджмънт

Учени разискват докладват за робономиката и сравняват финландската и българската образователна система.

Международна научна конференция с участници от Европа, Азия и Северна Америка ще се проведе във Висше училище по мениджмънт

На 3-ти юли Висше училище по мениджмънт (ВУМ) организира XIV Международна научна конференция „Съвременната наука, бизнесът и образованието“. 


Научната конференция ще започне в 10.00 часа, на 3-ти юли в сградата на ВУМ, в гр. Добрич, зала 205 и ще продължи до 4-ти юли по секции. 

В рамките на конференцията ще има доклади в три секции: „Образователен мениджмънт и проблеми на образованието“, „Икономика и управление“ и „Туризъм“.

Над 60 представители на университети и образователни организации от България, Канада, Китай, Виетнам, Украйна, Унгария и Румъния се включват в конференцията тази година. От България например, докторанти, доценти и професори от Икономически университет - Варна, УНСС, ЕПУ и др. 

За поредна година ще имат доклади студенти и преподаватели на Висше училище по мениджмънт с теми свързани с използването на новите технологии в туристическата индустрия, системи за управление на качеството при разработване на софтуер. Виетнамски студенти заедно с преподаватели от ВУМ имат доклад на тема „Практики за запазване на служителите в компанията“, студент от МВА програмата на висшето училища ума доклад на тема ребрандираноето на мобилните оператори.

За повече информация: Павел Йорданов 0885 398 663